AEG SKP 11 (cena od 1 099 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1605908/aeg-skp-11.jpg

    0
  • http://www.mojespotrebice.cz/gallery/products/middle/29409.jpg

  • http://aworld.eu/inshop/catalogue/products/thumbs/skp11_thumb.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/5/2/1/product_1575125.jpg

  • https://www.vede.cz/soubory/electrolux-e4yhmkp1/59524__ms-640_mv-640.jpg

  • https://www.electro.cz/UserFiles/Image/Elektro/55279.jpg

Montážní souprava umožňuje bezpečnou a spolehlivou instalaci sušičky na vrch pračky, čímž ušetříte množství prostoru. Spojovací mezikus pračka-sušička S praktickou výsuvnou policí Electrolux E4YHMKP1 je originální univerzální příslušenství, určené pro pračky a sušičky Electrolux a »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 94%

(39 recenzí)
  • Velmi praktická součást sestavy. Odkládací plocha je téměř nepostradatelná, navíc ukotví sušičku na tělo pračky tak, že se téměř nehne. Vodorovné ustavení pračky vespod je nezbytné.

  • Doporučuji!

  • Pasuje, pěkný návod, snadná montáž.

Recenze AEG SKP 11

Filtrovat:

Hanka, 2013-02-24
PRO:
  • Velmi praktická součást sestavy. Odkládací plocha je téměř nepostradatelná, navíc ukotví sušičku na tělo pračky tak, že se téměř nehne. Vodorovné ustavení pračky vespod je nezbytné.
  • Doporučuji!
PROTI:
  • Cena
Velmi praktická součást sestavy. Odkládací plocha je téměř nepostradatelná, navíc ukotví sušičku na tělo pračky tak, že se téměř nehne. Vodorovné ustavení pračky vespod je nezbytné. Doporučuji! Cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Víťa, 2012-04-28
PRO:
  • Pasuje, pěkný návod, snadná montáž.
PROTI:
  • -
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Martina Š., 2012-01-24
PRO:
  • Funguje, jak má.
PROTI:
  • V tomto případě snad není, co pokazit.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 30% zákazníků z 10.
Martin Břoušek, 2017-04-06
PRO:
  • Bezproblémová montáž, praktická vysouvací polička.
PROTI:
  • Nic
Bezproblémová montáž, praktická vysouvací polička. Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal Havrlík, 2017-03-27
PRO:
  • Mezikus je naprosto senzační věc, všem doporučuji zakoupit!!!
Mezikus je naprosto senzační věc, všem doporučuji zakoupit!!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
I. Ber, 2017-03-17
PRO:
  • Montáž mezikusu byla snadná. K upevnění mezikusu na pračku se používá lepící páska. Ok, ale sundat ji bude asi problém. Mezikus používám. Je velmi praktický.
PROTI:
  • Možný problém při demontáži.
Montáž mezikusu byla snadná. K upevnění mezikusu na pračku se používá lepící páska. Ok, ale sundat ji bude asi problém. Mezikus používám. Je velmi praktický. Možný problém při demontáži.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pavlína Vondrová, 2017-02-27
PRO:
  • Úžasný pomocník,na skládání prádla,nebo i na odkládání mokráho prádla,než ho dám dušit.A na konci se dá schovat.
Úžasný pomocník,na skládání prádla,nebo i na odkládání mokráho prádla,než ho dám dušit.A na konci se dá schovat.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Irena Adamcová, 2017-02-14
PRO:
  • jednoduchá instalace
PROTI:
  • nic
jednoduchá instalace nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lenka Kaplerová, 2017-12-04
PRO:
  • Mezikus je dobrá věc, ušetřili jsme spoustu starostí kam se sušičkou. Máme ho asi měsíc a zatím vše drží a to teď peru a suším 5 až 6 praček týdně.
PROTI:
  • Škoda, že není více variant, pračku mám menší, ale i tak to vyšlo.
Mezikus je dobrá věc, ušetřili jsme spoustu starostí kam se sušičkou. Máme ho asi měsíc a zatím vše drží a to teď peru a suším 5 až 6 praček týdně. Škoda, že není více variant, pračku mám menší, ale i tak to vyšlo.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Emil K., 2017-11-13
PRO:
  • Skvělé při vyndávání prádla ze sušičky, může se rovnou skládat.
PROTI:
  • Asi nic.
Skvělé při vyndávání prádla ze sušičky, může se rovnou skládat. Asi nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Veronika Markova, 2017-10-02
PRO:
  • Mezikus je super záležitost. Používám ho při třídění prádla z pračky, při skládání ze sušičky. je to výborný prostor navíc. A docela pěkně i vypadá.
Mezikus je super záležitost. Používám ho při třídění prádla z pračky, při skládání ze sušičky. je to výborný prostor navíc. A docela pěkně i vypadá.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petr Horák, 2017-01-29
PRO:
  • Padne perfektně,snadná a rychlá montáž.
Padne perfektně,snadná a rychlá montáž.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslava Myslivečková, 2016-09-08
PRO:
  • - u značky Electrolux sedí super
  • - super odkládací polička
PROTI:
  • -
- u značky Electrolux sedí super - super odkládací polička -
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Alena Nováková, 2016-09-21
PRO:
  • dobré na skládání oblečení ze sušičky
  • kvalita
PROTI:
  • nutnost pro spojení pračky se sušičkou
  • cena
dobré na skládání oblečení ze sušičky kvalita nutnost pro spojení pračky se sušičkou cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vasjanka, 2016-08-29
PRO:
  • Rychle připevněno bez jakéhokoli vrtání.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marie, 2016-07-19
PRO:
  • Je to šikovné.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lukáš Kindl, 2016-06-07
PRO:
  • výborný na odkládání prádla, snadno omyvatelný
PROTI:
  • nic
výborný na odkládání prádla, snadno omyvatelný nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Marek, 2016-04-03
PRO:
  • výhoda skládání rovnou ze sušičky na výsuvném pultu
výhoda skládání rovnou ze sušičky na výsuvném pultu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
zlatíčko, 2016-04-11
PRO:
  • skvělý prvek - mezikus s výsuvem, praktické. Jednoduchá manipulace.
PROTI:
  • nic
skvělý prvek - mezikus s výsuvem, praktické. Jednoduchá manipulace. nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jiří Uherek, 2016-12-23
PRO:
  • perfektní věc a velký pomocník při skládání prádla
perfektní věc a velký pomocník při skládání prádla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
pgw, 2015-09-30
PRO:
  • Praktické a funkční . doporučuji pro daný model . ( ELEKTROLUX nebo AEG )
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Honza, 2015-06-26
PRO:
  • Sedí přesně na set od AEG. Vysouvací deska je užitečná.
  • Nic víc, nic míň.
Sedí přesně na set od AEG. Vysouvací deska je užitečná. Nic víc, nic míň.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Věra, 2014-08-27
PRO:
  • výhoda při vyndávání prádla - praktické
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Janďule, 2014-04-02
PRO:
  • je to bezvadné, z pračky šup do sušičky, šetří místo, takže do malého bytu vynikající. naprostá spokojenost!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michal Černý, 2014-02-04
PRO:
  • výborná a rychlá montáž :-) šuplík se hodí výborně na skládání prádla.
PROTI:
  • cena, za kus plastu je to dost peněz
výborná a rychlá montáž :-) šuplík se hodí výborně na skládání prádla. cena, za kus plastu je to dost peněz
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další