Bosch WTZ 20410 (cena od 489 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2672024/bosch-wtz-20410.jpg

    0
  • http://www.mojespotrebice.cz/gallery/products/middle/47849.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/4/7/9/product_1611974.jpg

  • https://www.rozbaleno.cz/images/48/5e/MM000582773_AA4/350x332/MM000582773_AA4_0.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/FA/FAP2110e.jpg

  • https://www.vede.cz/soubory/bosch-wtz20410-spojovaci-sada-bez-vysuvu/68734__ms-640_mv-640.jpg

Spojovací sada bez výsuvu - pračka WAY/sušička WTY… Spojovací sada - příslušenství k sušičce na prádlo. Technické informace: produktová skupina Příslušenství značka Bosch název produktu / prodejní označení WTZ20410 číslo zboží 000000000000576101 EAN 4242002761787 příslušenství pro Sušičky hmotnost netto (kg) 0,68 kg hmotnost »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 92%

(11 recenzí)
  • Jednoduchost a účelnost

  • výborný výrobek pro spojení pračky a sušičky

  • doporučeno prodejcem

Recenze Bosch WTZ 20410

Filtrovat:

Olga Bitkovska, 2017-10-26
PRO:
  • Drži dobře , jednoducha montaž
PROTI:
  • nic
Drži dobře , jednoducha montaž nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Michaela Franková, 2017-10-23
PRO:
  • Pračka i sušička jsou skvěle spojeny, nemám strach, že cokoli spadne.
PROTI:
  • nic jsem nenašla, co by mi vadilo
Pračka i sušička jsou skvěle spojeny, nemám strach, že cokoli spadne. nic jsem nenašla, co by mi vadilo
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Janamy, 2017-10-13
PRO:
  • Zakoupila jsem tento bez výsuvu. Škoda, příště bych volila s výsuvem. Skládání prádla by bylo jednodušší.
Zakoupila jsem tento bez výsuvu. Škoda, příště bych volila s výsuvem. Skládání prádla by bylo jednodušší.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Milan Ryba, 2017-01-06
PRO:
  • Užitečná vychytávka
PROTI:
  • nic
Užitečná vychytávka nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tomáš Marek, 2016-07-07
PRO:
  • Jednoduchá montáž
PROTI:
  • cena
Jednoduchá montáž cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Patrik D., 2016-04-21
PRO:
  • Sedí dokonale :), výškoměr na odměření výšky nožiček u sušičky :)
PROTI:
  • Krytka mezikusu pouze zepředu, mám duo postavené v rohu a z boku je všechno vidět :(
  • Pro přidělání se musí vyvrtat 4 dírky do horního krytu pračky a následně natvrdo přišroubovat vruty :(
Sedí dokonale :), výškoměr na odměření výšky nožiček u sušičky :) Krytka mezikusu pouze zepředu, mám duo postavené v rohu a z boku je všechno vidět :( Pro přidělání se musí vyvrtat 4 dírky do horního krytu pračky a následně natvrdo přišroubovat vruty :(
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Havlová Jana, 2015-02-13
PRO:
  • -pasuje na pračku AEG a za odbornou konzultaci děkuji panu Hanušovi
  • -dole je pračka AEG a nahoře sušička BOSCH a sedí to výborně
  • -jednoduchá instalace
  • -přijatelná cena
  • -splnilo to očekávání
  • Doporučuji
-pasuje na pračku AEG a za odbornou konzultaci děkuji panu Hanušovi -dole je pračka AEG a nahoře sušička BOSCH a sedí to výborně -jednoduchá instalace -přijatelná cena -splnilo to očekávání Doporučuji
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Wayne, 2014-05-17
PRO:
  • Jednoduchost a účelnost
PROTI:
  • Výrobek bez návodu k montáži
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miroslav Janda, 2014-04-27
PRO:
  • cena
PROTI:
  • najasny navod k montazi
cena najasny navod k montazi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ondřej Láska, 2014-12-05
PRO:
  • doporučeno prodejcem
  • dobře sedí (i pro Siemens)
  • montáž byla možná i ve velmi stísněném prostoru
PROTI:
  • vhledem k ceně spotřebičů jsem cenu neřešil...
doporučeno prodejcem dobře sedí (i pro Siemens) montáž byla možná i ve velmi stísněném prostoru vhledem k ceně spotřebičů jsem cenu neřešil...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jan SATRAPA, 2014-11-16
PRO:
  • výborný výrobek pro spojení pračky a sušičky
PROTI:
  • myslím si, že cena je vysoká, protože se jedná o plastový výrobek.
výborný výrobek pro spojení pračky a sušičky myslím si, že cena je vysoká, protože se jedná o plastový výrobek.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.